Известие

Collapse
No announcement yet.

Пали от раз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пали от раз

Здравейте,колеги. Незнам да ли е проблем или не е. При палене сутрин,обед,вечер независимо кога, колата пали от раз бройки,чак стартера позадържам. Преди около месец стана така,преди въртеше повечко стартера,докато запали.Акумолаторът е 60амп.часа.от 2 години.Не знам да ли да се притеснявам,че нещо ще стане.При вас така ли е?
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Мойта пали от 2 превъртания. Винаги е била така откакто я имам.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Други коли сам карал от подписът ми,долу те сащо въртяха по 2,3 секунди и палеха. На жената Пунтото 2-3сек. и пали така забелязвам разликата,от моята.Интерестното ми е че стана ''чакмак'' паленето

Comment

освен уверението,че дружно са ти теглили една майна всички,които имат проблеми с паленето сутрин,мога да изкажа само предположение,че датчика ти за температура и правил някакви номера.И моята сутрин пали от раз.Чак необичайно за несвикналите.Единствения проблем е,че понякога след,като вдигне оборотите до около 1200-1300 и започне да ги намалява,направо си гасне.Ппедполагам от къде е проблема,но не му обръщам внимание.Все пак колата ми е на 370 000 км,а не съм сменявал оше стъпковия мотор.Щом върви не и се чуди!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз мога да ти я оправя да не пали от раз
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
            Аз мога да ти я оправя да не пали от раз
            Ми то и аз мога да я направя да не пали,ама не е там работата. Иначе за сега нищо няма па пипам до де не спре да паликожата.

Comment

ей това е въпрос
              -на колата всичко и работи, да се притеснявам ли
              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                ей това е въпрос
                -на колата всичко и работи, да се притеснявам ли
                Ми то ако всичко работи няма да е Алфа ...
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пич, напра`о си продавай колата. Отива явно на зле... Аз ако имам такъв поблем, няма да мога да ям и да пия бре...
                  Нали си чувал, че непосредствено преди някой да умре от тежка, невярна болест, започва да се чувства мно`о добре и близките му се успокояват. Е, и твоя случай е такъв. Бегай далеч от нея - ше я палиш ли, ше я подаряваш ли, ти си знаеш. Ебаси мръсницата - ще ти пали от раз... Ай сиктир...
                  ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                  ПЛОВДИВ

Comment

Мръсницата,не е в отлично състояние,няма да я продавам,и ли подаръци да правя,просто започна да пали на ''чакмак'' дето му се вика. Може да стане нещо все пак. ''Пред затишие ,буря'' и тоя лаф го знам,квото стане,машинка

Comment

.

мойта палеше така,докато не и сложих газово,и си "реших" проблема.

Comment

Колега с тва газово...
                        Аз като я купих моята, беше с газово - така си дойде от италиа.
                        Едни шутове на газовата и 100 октанов и пали от врътка.
                        Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Първоначално публикувано от dido76bg Покажи съобщение
                          Колега с тва газово...
                          Аз като я купих моята, беше с газово - така си дойде от италиа.
                          Едни шутове на газовата и 100 октанов и пали от врътка.
                          Добре ще е и аз така да направя май, газовата направи бела,не превключва на газ. Нали и избих цената вече може и аз да я ритна,често и се на събра май

Comment

Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщение
                            Добре ще е и аз така да направя май,...вече може и аз да я ритна...

Моята беше с тартарини и се оказа, че за всеки проблем нлябва да бягам до Пловдив... софта и е 160 лв или нещо от сорта.... айде няма нужда... За мене газовите уредби са за лади (жигулатори), опели и голфове...
                            Като видя състезателен кон тунингован на магаре и се обривам...
                            Успех...
                            Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Моята също пали от раз, дано този "проблем" си остане и занапред!
                              sigpic

Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S 103 HP

Comment

Working...
                              X